Over de Gabriëlschool

De Gabriëlschool voor Katholiek Basisonderwijs werd op 1 september 1957 gesticht. De naam ontlenen we aan de aartsengel Gabriël: de ‘verkondiger van de blijde boodschap’. Dankzij de kwaliteit van het onderwijs en de ontwikkeling naar de visie van het Jenaplan, is onze school blijven groeien. In augustus 2003 is daarom besloten een dependance te starten. Sindsdien bieden we onderwijs aan op twee verschillende locaties. De Gabrielschool maakt deel uit van [de Scholengroep Katholiek Onderwijs Flevoland en Veluwe].

Stamgroepleider midden- of bovenbouw Putten

Op de Gabriëlschool bieden we onderwijs aan 300 kinderen, verdeeld over 2 locaties in Putten. Toch voelt het kleinschalig, veilig en vertrouwd. We kennen elkaar bij naam en er is veel aandacht voor elk individu. Op de Gabriëlschool bieden we onderwijs aan 300 kinderen, verdeeld over 2 locaties in Putten. Toch voelt het kleinschalig, veilig en vertrouwd. We kennen elkaar bij naam en er is veel aandacht voor elk individu. Voor deVacature MB BB

Stamgroepleider onderbouw Putten

Op de Gabriëlschool bieden we onderwijs aan 300 kinderen, verdeeld over 2 locaties in Putten. Toch voelt het kleinschalig, veilig en vertrouwd. We kennen elkaar bij naam en er is veel aandacht voor elk individu. Op de Gabriëlschool bieden we onderwijs aan 300 kinderen, verdeeld over 2 locaties in Putten. Toch voelt het kleinschalig, veilig en vertrouwd. We kennen elkaar bij naam en er is veel aandacht voor elk individu. Voor de vacature tekst klik Vacature_Onderbouw.