Paradijsvogels organiseren lunchactie voor Alpe d’HuZes

Afgelopen vrijdag was de unit op het plein van de locatie Bijstergoed omgetoverd tot de Mc d’HuZes!!!

De Paradijsvogels (gr 6-7-8) hielden een actie om geld op te halen voor de Alpe d’HuZes (sportevenement om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker) waar juf Everine 6 juni aan meedoet. Vanuit het lokaal verkochten ze broodjes knakworst en pannenkoeken aan alle kinderen van school. Een bestelling plaatsen bij het ene raam en dan afhalen bij het volgende raam. Op het plein liepen zelfs mascottes om de kinderen in de rij te vermaken. De actie was een groot succes. Er is wel € 214,46 opgehaald! Met dank aan de ouders die de pannenkoeken en knakworsten gesponsord hebben en de Plus voor korting op de boodschappen!