Serious Request

Al veel kinderen zijn erg actief met het doen van klusjes en het ophalen van geld in het ‘glazen huisje’.Er zijn veel verschillende klusjes gedaan, zoals: bladeren vegen, stofzuigen, de tafeldekken en nog veel meer. Ook hebben er kinderen tijdens de ossenmarkt nagels gelakt en zijn als levend stambeeld gaan staan, om zo geld op te halen voor Serious Request! Op dinsdag 24 oktober a.s. werd er een hele speciale actie georganiseerd!! De hele dag werd er op beide locaties gefietst. De fietsen (2 per locatie) stonden in een denkbeeldig glazen huis staan en moesten een dag lang draaiende gehouden worden. Kinderen hebben zich  zich hiervoor laten sponsoren!  Deze actie werd gestart door onze eigen burgemeester, Dhr. Lambooij.

Dit bericht is geplaatst op 26.10.17 om 22:18 1 January 1970.